Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Guangxi Henkry Machinery Co., Ltd

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠολύ λεπτός μύλος άλεσης

Σταθερός πολύ λεπτός μύλος άλεσης απόδοσης για τη στενή διανομή μεγέθους σκονών

Ευχαριστίες για ευγενικά τη φιλοξενία σας. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.

—— Audrey Vespe

Στο στάδιο της παραγωγής και πριν από την αποστολή, καθένα από τα προϊόντα μας είναι πολύ ακριβής επαγγελματική δοκιμή για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη ποιότητα του προϊόντος.

—— Ανδρέας

Είμαι Online Chat Now

Σταθερός πολύ λεπτός μύλος άλεσης απόδοσης για τη στενή διανομή μεγέθους σκονών

Stable Performance Ultrafine Grinding Mill For Narrow Powder Size Distribution
Stable Performance Ultrafine Grinding Mill For Narrow Powder Size Distribution

Μεγάλες Εικόνας :  Σταθερός πολύ λεπτός μύλος άλεσης απόδοσης για τη στενή διανομή μεγέθους σκονών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HK
Πιστοποίηση: ISO CE
Αριθμό μοντέλου: 1200

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: nude και κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολο το χρόνο
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Κύλινδροι: 3 Λεπτομέρεια: 325-2500mesh
Κοσκίνισμα του ποσοστού: 97% ή 98% Συνολική δύναμη: 275-520kw
Μηχανή ταξινομητών: 5 ή 7 Παραγωγή: 1-25t/h
Υψηλό φως:

εξαιρετικά λεπτή αλέθοντας μηχανή σκονών

,

μύλος για τη λεπτή σκόνη

,

3 πολύ λεπτός μύλος άλεσης κυλίνδρων

Σταθερός πολύ λεπτός μύλος άλεσης απόδοσης για τη στενή διανομή μεγέθους μορίων

 

Δομή του σταθερού πολύ λεπτού μύλου άλεσης απόδοσης:

 

     Η πρώτη ύλη συντρίβεται από το θραυστήρα σαγονιών ή το θραυστήρα αντίκτυπου, και η συντριμμένη πρώτη ύλη θα ανυψωθεί στη χοάνη από τον ανελκυστήρα και έπειτα θα μεταβιβαστεί στο μύλο άλεσης από το μεταφορέα ζωνών. Μέσω της συσκευής αερόκλειθρων, η πρώτη ύλη πέφτει κάτω επάνω στον αλέθοντας πίνακα. Ο αλέθοντας πίνακας περιστρέφεται με τη βοήθεια του μειωτή. Η πρώτη ύλη θα κινηθεί προς την άκρη της λείανσης του πίνακα και μεταξύ του κυλίνδρου και του δαχτυλιδιού λόγω της φυγοκεντρικής δύναμης. Και η πρώτη ύλη θα αλεστεί στη σκόνη.

    

Με την πίεση του κυλίνδρου, τα υλικά συνθλίβονται από την εξώθηση, που αλέθει και που κουρεύει στα πολύ λεπτά εκατομμύρια λείανσης Συγχρόνως, η ροή αέρος θα φυσήξει τη σκόνη επάνω μέσω του ταξινομητή, και η πιό χονδροειδής σκόνη θα εμποδιστεί από τον ταξινομητή και τις πτώσεις στροβίλων κάτω επάνω στον αλέθοντας πίνακα που ξαναλέθεται. Και η λεπτή σκόνη θα συλλεχθεί στο pulse-jet συλλέκτη. Αυτό το βήμα επαναλαμβάνει έως ότου απαλλάσσεται η κατάλληλη λεπτή σκόνη. Αυτοί αποτελούν την ολόκληρη διαδικασία λείανσης.

 

Μια σειρά λεπτομέρειας 325mesh στο πλέγμα 2500 μπορεί να ολοκληρωθεί με τη βοήθεια του στατικού και δυναμικού spearator. Και η διανομή μεγέθους σκονών μπορεί επίσης να ελεγχθεί από αυτόν τον ταξινομητή 5 μηχανών ή 7 μηχανών. Αυτός ο πολύ λεπτός μύλος άλεσης χρησιμοποιείται ευρέως στις μη-metalic βιομηχανίες όπως το ανθρακικό άλας ασβεστίου, ο καολίνης, η βαρυτίνη, ο βεντονίτης, talc, ο ασβεστόλιθος, ο δολομίτης κ.λπ.

 

    Αυτός ο πολύ λεπτός κάθετος μύλος άλεσης αποτελείται από την κύρια συσκευή μύλων και μετάδοσης, και του παρέχονται επίσης οι χωριστοί σταθμοί λίπανσης και ψύξης. Η συσκευή μετάδοσης αποτελείται από το μειωτή, τη μηχανή, το μέρος ιδρύματος, και τη σύζευξη, κ.λπ.

 

    Το υδραυλικό σύστημα διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο σε ολόκληρη τη διαδικασία λείανσης, η οποία αποτελείται κυρίως από τη δεξαμενή καυσίμων, το συσσωρευτή και τους συνδέοντας σωλήνες και άλλα συστατικά. Η πολύ λεπτή κάθετη αλέθοντας συσκευή πίεσης μύλων μπορεί να ελέγξει την πίεση να αλέσει τον κύλινδρο αυτόματα ή με το χέρι κατά τη λειτουργία και μπορεί να ρυθμίσει την πίεση βασισμένη αυτόματα στην υλική δυνατότητα αλέσματος και να φορέσει τους όρους των κυλίνδρων και του δίσκου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί και να μειώσει την κατανάλωση και να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών των μανικιών και των σκαφών της γραμμής κυλίνδρων. Συγχρόνως, η επίδραση απομονωτών που παρέχεται από το συσσωρευτή επιτρέπει στην πίεση που επιβάλλεται από τον υδραυλικό κύλινδρο να έχει τη μεγάλη ευελιξία και το αυτόματο adjustability. Εάν τα μεγάλα και σκληρά συντρίμμια αντιμετώπισαν, ο κύλινδρος μπορεί να πηδήσει για να αποφύγει τη ζημία σε τα που προκαλείται από το υπερβολικό φορτίο.

 

Πολύ λεπτή αλέθοντας συσκευή ορίου ύψους κυλίνδρων μύλων:

 

Η συσκευή ορίου ενός κάθετου μύλου επιτρέπει την έναρξη ελαφρύς-φορτίων του μύλου και του διευθετήσιμου χάσματος μεταξύ της λείανσης του κυλίνδρου και του δίσκου. Θα παράσχει ένα σταθερό κρεβάτι του υλικού, θα βελτιώσει την αποδοτικότητα της λείανσης, δεν θα εξασφαλίσει καμία απευθείας επαφή μεταξύ του αλέθοντας κυλίνδρου και του δίσκου σε περίπτωση διακεκομμένης υλικής τροφής ή τις ανώμαλες περιστάσεις για να αποφύγει τη δόνηση μύλων, που διαδραματίζει έναν προστατευτικό ρόλο στο μειωτή.

 

 

     Ο πολύ λεπτός αλέθοντας ταξινομητής μύλων αποτελείται κυρίως από τη συμπεριφορά του πλαισίου, του κοχυλιού, της συνέλευσης στροφείων, της βάσης μηχανών, του κύριου άξονα, της προστατευτικής ασπίδας, του στροφείου και άλλων συστατικών. Η περιστροφή/λεπτό του μηχανοκίνητου στροφείου ταξινομητών μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τη λεπτομέρεια των διαφορετικών υλικών.

 

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του πολύ λεπτού μύλου άλεσης:

 

1. Ισχυρή ποικιλομορφία προϊόντων. Ο πολύ λεπτός μύλος άλεσης είναι εξοπλισμένος με τον ταξινομητή αέρα πολυ-μηχανών, ο οποίος μπορεί να παραγάγει ένα ευρύ φάσμα των μεγεθών προϊόντων. Υπάρχουν 30%~70% στα 2μm κυμαίνονται, D97=4~45μm

 


2.  Πιό μικρή κατανάλωση ισχύος με το προηγμένο σχέδιο.


3. Στενή διανομή μεγέθους μορίων και ακριβής έλεγχος περιεκτικότητας σε σκόνες 2μm.


4. Αφότου βελτιωμένος, μπορούν οι κύλινδροι, ο αλέθοντας πίνακας, τα συστήματα παρεκτροπής και τα εσωτερικά συστήματα κυκλοφορίας πολύ να βελτιώσουν την αποδοτικότητα λείανσης και να βελτιώσουν την παραγωγή από 15%~30% έναντι του ίδιου τύπου εγχώριων προϊόντων, και μπορούν να σώσουν την ηλεκτρική ενέργεια από 30%~60% έναντι των μύλων σφαιρών, κ.λπ.

 


5. Με την κύρια τεχνολογία εξοπλισμού λείανσης, ο βελτιωμένος μύλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη χαμηλή δόνηση.

 

Τεχνικά στοιχεία του πολύ λεπτού μύλου άλεσης:

 

Πρότυπο

Τεχνικά στοιχεία

750 1100 1200 1400
παραγωγή ≤2μm=33% (T/H) 6-8 11-13 12-14 14-16
παραγωγή ≤2μm=40% (T/H) 4-6 8-9 11-13 12-14
παραγωγή ≤2μm=50% (T/H) 2-3 5-6 7-8 9-10
Δύναμη μειωτών (KW) 132 220 250 280
Δύναμη ανεμιστήρων (KW) 110 185 220 250
Δύναμη ταξινομητών (KW) 11*3 15*5 15*7 18.5*7

 

Πολύ λεπτός μύλος άλεσης

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangxi Henkry Machinery Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Henry

Τηλ.:: +86 188 9987 6785

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα